Toiletjuf Sjaan niet meer dringend nodig als reddende engel bij hoge nood

Print
Toiletjuf Sjaan niet meer dringend nodig als reddende engel bij hoge nood

De toiletwagen van Janine Peeters is niet meer elke dag open. Afbeelding: Laurens Eggen

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Sjaan gaat afbouwen. Haar toiletwagen achter het stadhuis in Venlo is vanaf deze week alleen nog van donderdag tot zondag open.

Nu de horeca weer draait, zijn extra openbare toiletten in de binnenstad binnenkort niet meer nodig. Janine Peeters startte er vorig jaar mee na de eerste lockdown, als service voor het winkelend publiek. De Venlose werd door haar initiatief al gauw bekend als toiletjuffrouw Sjaan.

De gemeente Venlo en Venlo Partners gaan eind juni bekijken of extra sanitaire voorzieningen in de zomer nog nodig zijn. Buiten de horeca kan in het centrum ook gebruik worden gemaakt van de toiletten bij 2 Brüder en bij Q-Park Nolensgarage. Deze zijn ook toegankelijk voor mindervaliden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen