Weinig mutaties bij SV Venray, ploeg van Frans Koenen oefent tegen VVV

Weinig mutaties bij SV Venray, ploeg van Frans Koenen oefent tegen VVV

Afbeelding: ING Image

Venray / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Geijsteren / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld -

SV Venray kent weinig mutaties voor het nieuwe seizoen. Alleen verdediger Stef van Dijck vertrekt naar derdeklasser Ysselsteyn. In de voorbereiding op de nieuwe jaargang oefent de ploeg van Frans Koenen tegen eerstedivisionist VVV. Dit oefenduel vindt plaats op dinsdag 6 juli.

„We beginnen op 2 juli met de voorbereiding. Dan trainen we twee keer voordat we tegen VVV spelen. Na die wedstrijd trainen we nog drie keer en dan eindigt het eerste blok. Op 3 augustus gaan we vervolgens weer verder”, zegt Koenen die met Venray op 26 september aan de competitie begint in de eerste klasse. Met een haast identieke ploeg in vergelijking met vorig seizoen. „Alleen Stef vertrekt. De rest is gebleven. Dat is prettig.’’

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen