Twee personen zwaargewond bij ongeval tussen vrachtwagen en auto op A2

Print

Video: Orange Media

Born -

Een vrachtwagen en een auto zijn dinsdagavond met elkaar in botsing gekomen op de A2 bij Born. Hierbij zijn zeker twee personen zwaargewond geraakt.

Het ongeluk vond tegen elf uur plaats op de A2 in zuidelijke richting. Bij de aanrijding tussen de vrachtwagen en personenbusje zijn zeker twee gewonden gevallen. Beide voertuigen raakten fors beschadigd.

De brandweer kwam ter plekke om een inzittende uit het busje te bevrijden. Ook landde er een traumahelikopter op de snelweg voor medische assistentie.

De ravage was groot op de snelweg. Brokstukken lagen over het wegdek verspreid. De A2 is urenlang dicht geweest in verband met herstel- en opruimwerkzaamheden. Inmiddels is de snelweg weer open.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen