Voetbalclub St. Joost heeft nog steeds geen doelman voor eerste elftal

Print
Voetbalclub St. Joost heeft nog steeds geen doelman voor eerste elftal

Afbeelding: Ing image

Sint Joost -

Voetbalvereniging St. Joost is nog altijd op zoek naar een nieuwe doelman voor het eerste elftal voor komend seizoen. Tot dusver heeft zich geen geschikte kandidaat gemeld die de ballen wil stoppen.

De club zoekt een ervaren keeper die een jonge spelersgroep wil helpen mee te strijden in de bovenste regionen van de vijfde klasse. Er wordt getraind op dinsdag en donderdag van 19.30 tot 21.00 uur.

Wie interesse heeft, kan contact opnemen met het bestuur van voetbalvereniging St. Joost via telefoonnummer: 06-52035846

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen