Fortuna Museum opent deuren weer

Print
Fortuna Museum opent deuren weer

Afbeelding: Ermindo Armino

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Het Fortuna Museum opent vanaf dinsdag 15 juni weer de deuren. Vanaf die datum kan het museum weer worden bezocht.

In het museum heeft een upgrade plaatsgevonden en zijn nu nog meer interessante items en documentaires te bezichtigen en te bewonderen.

De openingstijden blijven hetzelfde: elke dinsdag en woensdag van 10.00 tot 13.00 uur. Ook kunnen groepen (beperkt aantal personen) reserveren op andere tijdstippen dan de gebruikelijke.

Lees ook: Wegdromen bij herinneringen aan Fortuna in voetbalmuseum

Het aantal gasten dat tegelijk wordt toegelaten is nog steeds beperkt. Aanmelden om het museum te bezoeken is daarom verplicht en kan via de mail.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen