Politie is op zoek naar de sinds 30 mei vermiste Paul Erkens (46)

Print
Politie is op zoek naar de sinds 30 mei vermiste Paul Erkens (46)

Paul Erkens. Afbeelding: Facebook Politie basisteam Westelijke Mijnstreek

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard -

De politie heeft een foto met signalement verspreid van de 46-jarige Paul Erkens. Hij wordt sinds 30 mei vermist en is voor het laatst gezien in Beek.

Hij is te voet vertrokken en heeft geen mobiele telefoon of betaalmiddelen bij zich. Erkens heeft een smal postuur en kaal hoofd en draagt vermoedelijk een blauwe spijkerbroek, donkere jas, blauw T-shirt met opdruk ‘take it easy’ en donkere sneakers met een witte zool, al is niet zeker of hij deze kleren nog draagt.

De politie vraagt met name ook naar hem uit te kijken in Beek, Stein, Sittard, Heerlen, Maastricht en Valkenburg aangezien hij daar connecties heeft.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen