Burgemeester sluit woning Susteren na vondst hennepplantage

Print
Burgemeester sluit woning Susteren na vondst hennepplantage

Foto ter illustratie Afbeelding: De Limburger

Susteren -

Burgemeester Jos Hessels van Echt-Susteren heeft een woning aan de Handelsweg in Susteren voor drie maanden gesloten omdat daar in maart een henneplantage is gevonden.

Op 30 maart 2021 werd een complete kweekinrichting voor een hennepplantage aangetroffen. Toen bleek dat er niet lang daarvoor geoogst was. Ook was er met de stroomvoorziening geknoeid en werd elektriciteit illegaal afgetapt.

Burgemeester Jos Hessels: „We zien het de laatste maanden steeds vaker. Dit is natuurlijk bloedlink, ook voor naastgelegen panden voor wat betreft brandgevaar.”

De woning is gesloten van 10 juni 2021 t/m 10 september 2021.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen