Video: Man trekt tijdens ruzie mes en steekt naar jongeman in Venlo

Print

Man trekt tijdens ruzie mes en steekt naar jongeman in Venlo. Video: Dumpert

Venlo -

De politie in Venlo onderzoekt een gewelddadige ruzie waarbij dinsdagavond een mes is gebruikt.

De ruzie tussen een onbekende jongeman en een man en een vrouw vond dinsdagavond plaats bij het filiaal van supermarkt Jumbo aan de Tegelpoort in Venlo. Daarbij trok de man een mes en stak daarmee meerdere malen gevaarlijk in de richting van de jongeman. Tijdens de ruzie, waarin zich ook de vrouw mengde, werden rake klappen uitgedeeld.

Waardoor de ruzie ontstond, kan de politie niet zeggen. „We hebben de zaak in onderzoek en zijn in verband daarmee op zoek naar getuigen”, aldus een woordvoerster van de politie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen