Bundesliga-promotie voor Shahin Rassi eindelijk officieel

Print
Bundesliga-promotie voor Shahin Rassi eindelijk officieel

Shahin Rasi Afbeelding: Beele

Maastricht / Itteren -

Officieus is na een emotionele rollercoaster nu eindelijk ook officieel. Coach Shahin Rassi voetbalt komend seizoen met Fortuna Düsseldorf Futsal in de nieuwe Duitse Futsal Bundesliga.

De stand in de afgebroken competitie -Fortuna won al haar vier duels - gaf uiteindelijk toch de doorslag. Meervoudig Duits kampioen Futsal Panthers Köln, dat als vierde in de stand van de Regionalliga West naast promotie greep, verzette er zich via een advocaat met hand en tand tegen. De West-Duitse voetbalbond zorgde na wekenlange debatten met de clubs nu voor een fait accompli.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen