Pop-upkunst voor Toon Hermans Huis in Venlo

Print
Pop-upkunst voor Toon Hermans Huis in Venlo

Yvonne Vissers-Delsing van het Toon Hermans Huis is een van de vrijwilligers in de pop-upgalerie met werken van Irene Terlingen. Afbeelding: Mara van den Oetelaar

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De Venlose beeldend kunstenaar Irene Terlingen-Muijres schonk in 2019 ongeveer 160 kunstwerken aan het Toon Hermans Huis Noord-Limburg.

Het plan om de kunstwerken op een veiling te verkopen viel door corona in duigen. Bovendien zou een veiling wel erg veel dagen in beslag nemen. Met medewerking van een hoop sympathisanten vond het Toon Hermans Huis een andere verkoopmogelijkheid: tot en met juli heeft het een galerie in de Venlose Klaasstraat 34, van donderdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur geopend.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen