Venlose voetbalclubs steunen SV Panningen met geldbedrag

Venlose voetbalclubs steunen SV Panningen met geldbedrag

Afbeelding: Facebookpagina Help SV Panningen uit de brand

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden / Belfeld / Panningen / Meijel / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

De voorzitters van VV Belfeldia en SV Blerick, respectievelijk Lars Peulen en Mike Noldus, hebben donderdag 11 juni namens alle Venlose voetbalverenigingen een bezoek gebracht aan SV Panningen.

Zij overhandigden het bestuur van de club een cadeau en daarnaast een bedrag van dertienhonderd euro. De dertien voetbalverenigingen uit Groot-Venlo besloten elk een bedrag van honderd euro te doneren voor de wederopbouw van de accommodatie. In maart zorgde een grote brand voor onherstelbare schade aan de kantine en vier kleedlokalen.

Lees ook: Brand in kantine SV Panningen gaat nog lang na-ijlen

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen