Kleine brand in basisschool Eijsden

Print
Kleine brand in basisschool Eijsden

Afbeelding: Track’88

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Leerkrachten en kinderen van de basisschool De Tangram in Eijsden hebben rond negen uur vrijdagochtend hun schoolgebouw moeten verlaten vanwege een kleine brand.

De brandweer was snel ter plaatse om onderzoek in te stellen in het schoolgebouw. Mogelijk zijn de bouwwerkzaamheden de oorzaak van de brand. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen