Wortelepin opent carnavalsseizoen met liedjesavond op tv en Bliërick trap aaf

Print
Wortelepin opent carnavalsseizoen met liedjesavond op tv en Bliërick trap aaf

Afbeelding: Vg De Wortelepin

Blerick -

De liedjesavond van de Wortelepin is net als vorig jaar live te volgen bij Omroep Venlo. Thuis op de bank, maar ook in ’t Raodhoes. Een nieuw evenement is ‘Bliërick trap aaf’.

De Blerickse carnavalsvereniging zet deze keer in op een liedjesfinale met publiek. Wanneer de coronaregels het toelaten, wordt de zaal op zaterdag 2 oktober ingericht als een huiskamer, waar de vakjury zal plaatsnemen tussen de toeschouwers en ook het artiestencafé wordt ingericht. De elf liedjes worden net als vorig jaar gepresenteerd vanuit de studio van de Venlose omroep. De inschrijftermijn sluit op 1 augustus, de voorselectie vindt plaats op maandag 13 september.

Daarnaast komt de Wortelepin met een nieuw concept voor de seizoensopening. De traditionele pronkzitting wordt vervangen door Bliërick trap aaf, aangekondigd als een avond met een ‘hoog meezinggehalte’. Zo krijgt iedereen die aan de voorselectie van de liedjesavond heeft deelgenomen, de kans om in ’t Raodhoes op te treden met de Blerickse Hofkapel.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen