Parkeer- en inrijverbod voor Von Geusauplein Eijsden op marktdagen

Print
Parkeer- en inrijverbod voor Von Geusauplein Eijsden op marktdagen

Het verbod moet gelden van 9:00 tot 19:00 uur. Afbeelding: Google maps

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

De gemeente Eijsden-Margraten wil een parkeer- en inrijverbod afkondigen voor het Von Geusauplein in Eijsden op donderdagen.

Op donderdagen wordt op het plein bij de kerk de weekmarkt gehouden. Dat zorgt voor problemen. De nieuwe regeling moet gelden van 9:00 uur ’s ochends tot 19:00 uur ’s avonds. Ondernemers kunnen een ontheffing aanvragen. De plannen liggen vanaf deze week ter inzage.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen