Scouting Lambertus Reuver houdt Walk-out als alternatief voor Kennedymars

Scouting Lambertus Reuver houdt Walk-out als alternatief voor Kennedymars

Afbeelding: ING Image

Reuver / Beesel -

Scouting Lambuertus uit Reuver is druk bezig met deelname aan en het organiseren van acties om het zomerkamp zelf te bekostigen. Normaal hoort de de Kennedymars in Sittard daar bij. Deze gaat dit jaar echter niet door.

Als alternatief verzorgt de scouting op zaterdag 12 juni zelf een eigen Walk-out. Tijdens deze Walk-out worden verschillende routes tussen de vijf en twintig kilometer gewandeld om alsnog de tachtig kilometer af te leggen die normaal tijdens de Kennedymars op het programma staat.

Mensen die willen sponsoren kunnen een bedrag overmaken via deze link.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen