Landmacht oefent van 14 tot en met 18 juni in Beekdaelen

Print
Landmacht oefent van 14 tot en met 18 juni in Beekdaelen

Afbeelding: Archief De Limburger

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

De landmacht houdt van 14 tot en met 18 juni een militaire oefening in Beekdaelen.

Militairen voeren verkenningen uit in de regio en trainen een aantal scenario’s. Het doorgaand verkeer ondervindt hier geen hinder van.

Schade die door de oefening ontstaat kan onder vermelding van de militaire eenheid, kenteken voertuig, datum en tijd, plaats en soort schade worden gemeld bij de Sectie Claims Ministerie van Defensie, Postbus 90004 in 3509 AA in Utrecht. Tel. 030-2180420 of via 3DVclaims@mindef.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen