Doctor Nolenslaan in Sittard twee maanden gedeeltelijk afgesloten

Print
Doctor Nolenslaan in Sittard twee maanden gedeeltelijk afgesloten

Vanaf de Odasingel is de Doctor Nolenslaan vanaf maandag niet meer bereikbaar. Afbeelding: Google Streetview

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De Doctor Nolenslaan is vanaf aanstaande maandag afgesloten in noordelijke richting tussen de Odasingel en Hemelsley. Verkeer richting Nieuwstadt zal tot en met 6 augustus via deze twee straten moeten omrijden.

Het Groene Net voert in deze periode werkzaamheden uit en zal onder andere nieuwe leidingen en kabels leggen. Parallel aan deze werkzaamheden wordt de Doctor Nolenslaan na de zomervakantie heringericht. De straat zal dan wederom gedeeltelijk worden afgesloten. Het is nog niet bekend wanneer dit zal gebeuren.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen