Golfclub Afferden organiseert in navolging van vrouwen ook cursus voor mannen

Golfclub Afferden organiseert in navolging van vrouwen ook cursus voor mannen
Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

Landgoed Bleijenbeek in Afferden is in 2017 begonnen met het zogeheten Women’s Golf. Een succes volgens de organisatie. Daarom wordt er ook gestart met Men’s Golf.

„Wij hopen dat dit net zo’n succes gaat worden als de Women’s Golf. Lijkt het jou leuk om in groepsverband te leren golfen? Meld je dan nu aan voor de eerste cursus”, valt er onder meer te lezen op de website van Landgoed Bleijenbeek.

De cursus start op woensdag 18 augustus van 11.00 tot 12.30 en bestaat in totaal uit tien lessen. Mannen die interesse hebben kunnen een e-mail sturen of bellen met 0485-530084.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen