Wittenhorst sluit zich aan bij zeven tegen zeven-competitie, aanmelden kan nog

Wittenhorst sluit zich aan bij zeven tegen zeven-competitie, aanmelden kan nog

Afbeelding: ING Image

Horst / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meerlo / Tienray / Broekhuizen -

Wittenhorst gaat definitief deelnemen aan de zeven tegen zeven-competitie van de KNVB. De club vraagt leden die hier nog aan mee willen doen zich snel aan te melden.

„Iedereen geboren in of voor 1986 mag zich inschrijven voor 7x7 voetbal bij Wittenhorst. We gaan komende week de definitieve teams voor de vrijdagavondcompetitie aan de KNVB doorgeven, dus uiterlijk aanstaande maandag 14 juni aanmelden”, schrijft Wittenhorst onder meer op de eigen website.

Het is mogelijk om deelname aan 7x7 voetbal te combineren met de reguliere competitie op zondag of de veteranencompetitie op zaterdag. De KNVB staat zelfs toe dat voetballers op vrijdagavond voor Wittenhorst zeven tegen zeven spelen en vervolgens op zaterdag of zondag bij een andere club actief zijn.

Aanmelden kan door e-mail te sturen naar jeroenhesen@rksv-wittenhorst.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen