Kantine, kleedlokalen en grasvelden VV Eijsden binnenkort tijdelijk uit de running

Print
Kantine, kleedlokalen en grasvelden VV Eijsden binnenkort tijdelijk uit de running

Afbeelding: Harry Heuts / Fotojournalist

Eijsden / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Mariadorp / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer -

VV Eijsden pleegt vanaf maandag 28 juni groot onderhoud aan de accommodatie.

De kantine, kleedlokalen en sportvelden van (natuurlijk) gras zijn daarom vanaf die datum tijdelijk buiten gebruik. Het kunstgrasveld blijft tijdens de zomerperiode wel bespeelbaar, waardoor trainingen gewoon kunnen doorgaan.

De kantine en kleedlokalen blijven sowieso gesloten tot aan de start van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Alles alles volgens planning verloopt, begint die in de eerste week van augustus.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen