Buurtbussen 791 en 793 rijden vanaf maandag weer volgens oude dienstregeling

Print
Buurtbussen 791 en 793 rijden vanaf maandag weer volgens oude dienstregeling

Afbeelding: Johannes Timmermans

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Mesch -

De buurtbussen op het traject Eijsden-Meerssen rijden vanaf maandag 14 juni weer volgens de normale, ‘oude’ dienstregeling.

Het gaat om buslijnen 791 en 793. De wijziging is het gevolg van de afname van het aantal coronabesmettingen. De bussen verbinden de dorpen Eijsden, Sint Geertruid, Mheer, Banholt, Margraten, Scheulder, Sibbe, Valkenburg, Houthem en Meerssen.

Passagiers kunnen van maandag tot en met zaterdag tussen 7.00 en 19.00 uur meereizen. Het dragen van een mondkapje is in het openbaar vervoer nog steeds verplicht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen