Koninklijke Landmacht oefent rond Vaals

Print
Koninklijke Landmacht oefent rond Vaals

Afbeelding: Peter Schols

Vaals / Vijlen / Lemiers / Camerig / Holset / Mamelis -

Militairen van de Koninklijke Landmacht oefenen van zondag 13 tot en met vrijdag 18 juni in en om Vaals.

De soldaten zullen in de regio verkenningen uitvoeren - onder meer met voertuigen - en de uitvoering van allerlei scenario’s trainen. Er wordt geen gebruik gemaakt van oefenmunitie. Naar verluidt wordt het verkeer niet door de oefening gehinderd.

Schade

Wie door de oefening onverhoopt schade oploopt, kan dit onder vermelding van de militaire eenheid (bijvoorbeeld het kenteken van een legervoertuig red.), datum, tijd, plaats en de geleden schade melden bij de Sectie Claims Ministerie van Defensie.

Adres: Postbus 90004, 3509 AA Utrecht, telefoonnummer 030-2180420 en e-mailadres jdvclaims@mindef.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen