De Rocky Horror Show in Munttheater in Weert

Print
De Rocky Horror Show in Munttheater in Weert

Afbeelding: Roy Beusker

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Het Munttheater in Weert heeft op donderdag 14 oktober de Limburgse première van De Rocky Horror Show.

De show is genomineerd voor vijf Tony Awards. De hoofdrol van De Rocky Horror Show wordt vertolkt door de internationaal bekende Nederlandse ster Sven Ratzke. Naast Ratzke staan musical-vedette Ellen Pieters en de jonge talenten Esmée Dekker en Samir Hassan.

Het verhaal gaat over het pas verloofde stel Brad en Janet die verzeild raken in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter, zijn gespierde blonde supercreatie Rocky, zijn dienaar Riff-Raff en diens zuster Magenta. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij de seksuele escapades van Frank-N-Furter, Janet en Brad vele grenzen doen vervagen. ‘Don’t dream it, be it’.

De kaartverkoop is inmiddels gestart via de website van het Munttheater.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen