‘Zin in Zomertochten’ in Nationaal Park De Groote Peel

Print
‘Zin in Zomertochten’ in Nationaal Park De Groote Peel

Afbeelding: Marijke Vaes-Schroën | Staatsbosbeheer

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk / Meijel -

Vanaf buitencentrum De Pelen is het sinds kort weer mogelijk om op excursie te gaan in Nationaal Park De Groote Peel.

Vanaf 14 juli zijn er elke woensdagmiddag ‘Zin in Zomertochten’. Tijdens deze gezinstocht wordt er op zoek gegaan naar vlinders, libellen en ‘bodemreuzen’. Geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf vier jaar. De Zin in Zomertocht start om 11.00 uur bij het buitencentrum De Pelen. Deelname kost 6 euro voor volwassene en 4 euro per kind. De route is ongeveer anderhalve kilometer lang en de activiteit duurt anderhalf tot twee uur. Reserveren is verplicht via de website van Staatsbosbeheer.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen