Afvalverwerker Rd4 roept op: hang oranje vlaggetjes hoog genoeg

Print
Afvalverwerker Rd4 roept op: hang oranje vlaggetjes hoog genoeg

Afbeelding: Hollandse Hoogte / ANP

Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth / Brunssum / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend -

Afvalverwerker Rd4 roept mensen op om oranje vlaggetjes hoog genoeg te hangen. Als ze te laat hangen, hindert dat de vuilniswagens en hulpdiensten.

Veel straten kleuren weer feestelijk oranje vanwege het EK voetbal. „We vinden het er heel gezellig uitzien, maar op sommige plaatsen kan het ook voor problemen zorgen. Als de vlaggetjes te laag worden opgehangen, kunnen wij niet meer goed de straat inrijden om alle containers te ledigen”, meldt Rd4. Ook hulpdiensten hebben er last van.

Rd4 vraagt mensen te controleren of de vlaggetjes hoog genoeg hangen. „Als u 4,5 meter hoogte aanhoudt, zit u altijd goed”, laat Rd4 weten.

Het werkgebied van Rd4 is Beekdaelen (met uitzondering van Schinnen), Brunssum, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Meerssen, Simpelveld, Vaals, Valkenburg aan de Geul en Voerendaal.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen