Organisatie Steinder Oktoberfest prikt datum van achtste editie

Print
Organisatie Steinder Oktoberfest prikt datum van achtste editie

De organisatie (v.l.n.r.): Patrick Vranken, Jan Smeets, Mark Storms, Priscilla Heijnen, Harie Stijnen, Diana Pernot en Peter Notten. Afbeelding: Françoise Petersen

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers -

Het Steinder Oktoberfest zal dit jaar plaatsvinden op 16 en 17 oktober in sporthal Merode. De organisatie plaatst nog een voorbehoud vanwege de dan geldende coronamaatregelen, maar heeft goede hoop dat het evenement gewoon doorgaat.

Afgelopen jaar werd het jaarlijkse feestje in Stein nog afgelast, maar voor dit jaar zijn de voorbereidingen al in volle gang. „Dankzij de voortreffelijke medewerking van alle artiesten hebben wij het gehele programma afgelopen jaar kunnen kopiëren naar dit jaar”, aldus organisator Jan Smeets.

Lees ook: Steinder Oktoberfeest gooit het over een andere boeg met driegangenmenu

Dat betekent dat op zaterdag 16 oktober de Oktoberfestoptocht door Stein trekt om vervolgens - met een nieuwe Oktoberfestkoningin - de festiviteiten voort te zetten in sporthal Merode. Als artiesten zijn zaterdag feestband Zugabe, Anna und Brigitta en dj Luc vastgelegd. De kaartverkoop voor deze avond start 15 juni om 11.00 uur.

Een dag later, op zondag 17 oktober, vindt de Oktoberfestmittag plaats met als hoofdact Nelly Sander. Verder treden Anna und Brigitta, de Eiserbacher Musikanten, die Steirische Harmonika Freunde en de Dirgelländer Muzikanten op. Kaarten voor deze zondag zijn vanaf maandag 2 augustus verkrijgbaar.

Meer informatie over het festival en waar de kaarten te krijgen zijn staat op de Facebookpagina Steinder Oktoberfest.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Dagelijks worden meer dan 100 Plus-artikelen gepubliceerd door de verslaggevers van De Limburger. Steun de regionale journalistiek en word digitaal abonnee vanaf 1,04 per week.

Profiteer nu