Man die ex achtervolgde met hulp van burgers en speurhond opgepakt in Geleen

Print
Man die ex achtervolgde met hulp van burgers en speurhond opgepakt in Geleen

Ter illustratie. Afbeelding: Politie

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Een man die zijn ex-vriendin achtervolgde, is zaterdag na een achtervolging en met hulp van omstanders en een speurhond opgepakt.

De politie kreeg even voor vijven een melding van de vrouw, die zei op de Randweg in Geleen achtervolgd te worden door haar ex, die bekend staat als vuurwapengevaarlijk. Meerdere politieauto’s met agenten in beschermende vesten spoedden zich naar de Randweg, waar ze de man zagen rijden.

Hoge snelheden

Stoptekens werden door hem genegeerd en de achtervolging werd ingezet, zo verhaalt de politie. Burgers wezen de agenten de weg als de man uit beeld dreigde te geraken. Wegens de hoge snelheden werd de achtervolging gestaakt. Later werd de auto gevonden. Een speurhond vond de man, die nog 687 dagen cel open heeft staan en ook in België gezocht werd.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen