Video: Politie grijpt in bij conflict tussen inzittenden auto en verkeersregelaar in Weert

Print

Weert: verkeersruzie. Video: Weert de Gekste

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De politie moest maandagmiddag ingrijpen bij een conflict tussen een verkeersregelaar en inzittenden van een auto in Weert.

Het conflict ontstond toen er op de Roermondseweg snoeiwerkzaamheden plaatsvonden. Er waren verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. Door nog onduidelijke reden kregen inzittenden van een auto en een verkeersregelaar ruzie met elkaar. Dat meldt WeertdeGekste.

Ambulancepersoneel dat toevallig passeerde, waarschuwde de politie. De politie kwam vervolgens met meerdere eenheden ter plaatse om het conflict te beëindigen. De inzittenden van de auto zijn vervolgens vertrokken. Hierop kon de weg weer worden vrijgegeven. De verkeersregelaar was zichtbaar aangeslagen door het incident en is met zijn voertuig naar de Ringbaan-Oost gereden om daar het incident verder af te handelen.

Ten gevolge van het conflict ontstond er verkeershinder met een file tot aan de rotonde bij de Jan Linders supermarkt aan de Onzelievevrouwestraat.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen