Ontdek de vernieuwde Brusselse Poort

Print

Afbeelding: Winkelcentrum Brusselse Poort

Winkelcentrum de Brusselse Poort wordt steeds mooier! De afgelopen maanden is er hard gewerkt en zijn er drie passages verbouwd, het entreegebied is vernieuwd en er zijn tien winkels aan de buitenzijde geopend. Hier hoort natuurlijk ook een nieuwe look & feel bij. Daarom onthulde het Winkelcentrum op 18 juni 2021 haar nieuwe logo. De Brusselse Poort is “Groot in klein geluk” en heeft de ambitie om hèt winkelcentrum van Maastricht en omgeving te worden.

De verbouwing is terug te zien in de moderne, ruime en lichte passages, aangevuld met mooie bomen in de gangen.

Toekomst

De komende tijd wordt er nog hard verder gewerkt om het winkelcentrum te renoveren. Zo wordt eerst de begane grond afrond en wordt er een centraal plein gemaakt. Tevens worden de roltrappen verplaatst zodat er meer ruimte is voor een gezellig plein. Tevens worden aan het nieuwe plein hoekunits toegevoegd met leuke horeca en gezellige terrassen.

Over twee jaar resulteert dit in een compleet aanbod op het gebied van dagelijks winkelen met in totaal vijftig winkels, met een ruim aanbod vers, mode en horeca. Ons winkelcentrum wordt dé verblijfsplek om elkaar te ontmoeten: Brusselse Poort is Groot in klein geluk.