‘Scoor je PR!’ nieuw initiatief voor G-sporters

‘Scoor je PR!’ nieuw initiatief voor G-sporters

Afbeelding: Facebookpagina Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg

Noord-Limburg / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Venray / Geijsteren / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Arcen / Blerick / Tegelen / Velden -

Door de coronamaatregelen is samen sporten voor een groot deel binnen de gehandicaptensport al ruim een jaar niet meer mogelijk. Om deze doelgroep weer in beweging te brengen en het groepsgevoel te creëren is voor de sportclubs in Noord-Limburg ‘Scoor je PR!’ in het leven geroepen.

Scoor je PR! is een bootcampsessie in combinatie met sportspecifieke training voor G-sporters. Een groep moet minimaal uit vijf personen bestaan en krijgt dan een bedrag van vierhonderd euro voor apparatuur en een instructeur.

‘Scoor je PR!’ wordt ondersteund door de sportafdelingen van de gemeenten Beesel, Venlo, Peel en Maas, Horst aan de Maas, Bergen, Venray en Gennep. Meer informatie is te vinden op de website van Special Olympics.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen