PAS Festival verhuist naar terrein Tapijnkazerne Maastricht

Print
PAS Festival verhuist naar terrein Tapijnkazerne Maastricht

Sfeerimpressie van het PAS Festival 2018. Afbeelding: Studium Generale Maastricht

Maastricht / Itteren -

Het PAS Festival, het Maastrichts cultureel festival bij de start van het academisch jaar, verhuist dit jaar naar het terrein van de Tapijnkazerne.

De zesde editie van het gratis Pleasure, Art & Science (PAS) festival georganiseerd door Studium Generale van de Universiteit Maastricht vindt plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 september. Vorig jaar kon het festival niet doorgaan vanwege de aanscherping van de coronamaatregelen. Op het terrein van de Tapijnkazerne hoopt Studium Generale wat meer de ruimte te kunnen opzoeken.

In de buitenlucht kan genoten worden van acts op diverse podia. De deuren van het gebouw gaan open voor diverse lezingen en voor een cultureel programma van internationale studentenorganisatie Kaleido.

Vanaf 15 juli zal het volledige programma bekend zijn en op de website staan. Vanaf dan kan er gratis gereserveerd worden voor de verschillende blokken. Zie ook www.pasmaastricht.nl.

Het PAS Festival is, net als het BRUIS Festival, onderdeel van Festival MAAS! (www.festivalmaas.nl).

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee