Dier van de week: katten Tarzan Sjors en Nala hebben een rugzakje en zijn op zoek naar een baas die hen de ruimte geeft

Print
Dier van de week: katten Tarzan Sjors en Nala hebben een rugzakje en zijn op zoek naar een baas die hen de ruimte geeft

Afbeelding: Dierenopvang Op de Smakterheide

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray -

Regelmatig stelt Juanita Janssen van Dierenopvang Op de Smakterheide een dier voor dat op zoek is naar een nieuw thuis. Deze week zijn dat Tarzan, Sjors en Nala, een trio katten met een rugzakje. Helaas maakt dit ze niet geschikt voor iedereen. Toch moeten er mensen zijn die deze katten een fijne, passende plek kunnen bieden?

Wat is hun leukste kenmerk?

„Tarzan, Sjors en Nala zijn katten die graag op zichzelf zijn. Ze kunnen enorm genieten van de buitenlucht. Je zult ze dan ook vaak lekker in de zon zien liggen.”

Waar zijn ze naar op zoek?

„Het zijn alle drie katten die op zoek zijn naar een plek, waar ze worden geaccepteerd zoals ze zijn. Dan zijn ze het gelukkigst. Blije kat, blije baas...”

Hebben zij minpuntjes?

„Tarzan, Sjors en Nala zijn katten die geen interactie met mensen opzoeken. Ze worden niet graag aangehaald, tenzij ze dit zelf aangeven. Het zijn katten die graag in hun waarde gelaten worden, zonder dwang of druk.”

Wat voor baas zoeken jullie?

„We zoeken voor deze katten een fijne plek, bijvoorbeeld op een manege of een kwekerij. Een plek waar ze bij worden gestaan in hun voedingsbehoefte en eventuele zorg krijgen wanneer dat nodig is. Ze zullen zeer dankbaar zijn en in ruil hiervoor muizen en ander ongedierte op afstand houden.”

Zou je meer willen weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Dierenopvang Op de Smakterheide, St. Jozeflaan 2, 5817 AC Smakt-Venray, tel. 0478-639062 of via info@smakterheide.nl. Alle dieren zijn te bekijken op www.smakterheide.nl.

Dierenambulance Centrale: tel. 0478-220800.

Dierenthuiszorg: tel. 06-15206013.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen