Stein zoekt de mooiste foto’s van gemeente gemaakt door inwoners

Print
Stein zoekt de mooiste foto’s van gemeente gemaakt door inwoners

Foto ter illustratie. Afbeelding: Rob Oostwegel

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers -

Stein is op zoek naar de mooiste foto’s van inwoners die de gemeente in beeld brengen. De foto’s worden wellicht vereeuwigd in de gemeentekalender of een speciale postercampagne.

De gemeente Stein is op zoek naar afbeeldingen die weergeven en uitstralen wat Stein voor de inwoners maakt. Iedereen mag foto’s insturen, van hobbyfotograaf tot professional. Alles mag op de foto, als de foto maar binnen de gemeentegrenzen is gemaakt.

De gemeente is niet alleen nieuwsgierig naar de mooie pareltjes en het natuurschoon - zoals historische monumenten of Rivierpark Maasvallei - maar ook naar kiekjes van Stein als plek om te ondernemen, zoals in het winkelcentrum of de haven. Verder zijn foto’s uit dorpskernen, van mensen en evenementen welkom.

De beste foto’s worden gebruikt op de website, in de gemeentekalender, op social media of ze krijgen een plekje op een gemeentelijke poster. Kiekjes kunnen tot 1 augustus ingestuurd worden. Tevens wordt verwacht dat er een persoonlijk verhaal bij de foto wordt aangeleverd.

Foto’s kunnen gestuurd worden naar communicatie@gemeentestein.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen