Boètegewoeëne Boètezitting Venlo krijgt nieuwe voorzitter

De Boètegewoeëne Boètezitting in Venlo in 2020. © Stefan Koopmans

Venlo -

Leon Bastiaans draagt na de Venlose Boètegewoeëne Boètezitting van 2022 het voorzitterschap over. Frank Jacobs volgt hem op.

Kim Jacobs

Bastiaans is sinds 2010 bestuurslid bij Stichting Stadscomité BBZ en vervult inmiddels acht jaar de rol van voorzitter. Omdat hij zich verkiesbaar heeft gesteld als VVD-lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 in Venlo, legt hij die functie neer. Bovendien is hij voorzitter van de stichting openluchttheater De Doolhof in Tegelen.

Na de Boètegewoeëne Boètezitting van 2022 neemt Venlonaar Frank Jacobs het voorzitterschap van Bastiaans over. Hij is werkzaam als financieel adviseur en heeft een eigen assaurantiekantoor. Daarnaast is hij actief bij De Limburgse Assurantie Club, FCV-Venlo en KinderVakantieWerk Venlo. Hij was in 2000 prins van vastelaovesgezelschap De Vaegers en vervulde daar de rol van ceremoniemeester en secretaris.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal