Wat doet Beeselnaar aan duurzaamheid? Gemeente Beesel houdt enquête onder inwoners

Print
Wat doet Beeselnaar aan duurzaamheid? Gemeente Beesel houdt enquête onder inwoners

Afbeelding: ANP

Reuver / Beesel -

De gemeente Beesel gaat onderzoeken hoe inwoners, bedrijven en verenigingen over duurzaamheid denken. Dat gebeurt door middel van een enquête die deze maand wordt verspreid.

Vragen die in de enquête worden gesteld, gaan onder andere over de opwek van duurzame energie, het vergroenen van de gemeente, het tegengaan van wateroverlast en droogte, biodiversiteit en elektrische auto’s. Wat doen inwoners zelf al of zouden ze graag zelf willen doen aan duurzaamheid? En hoe willen ze door de gemeente daarover geïnformeerd worden?

Communicatie

Op basis van de uitkomsten van het onderzoek wil de gemeente het duurzaamheidsbeleid en de communicatie hierover naar inwoners ‘beter aan laten sluiten bij de wensen van haar inwoners’, aldus Beesel.

Inwoners ontvangen vanaf 21 juni een uitnodiging voor het invullen van de vragenlijst. Verenigingen en ondernemers krijgen die via de mail. Tot 12 juli kan de enquête worden ingevuld. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Toponderzoek.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen