Disneyland Paris weer open met nieuwe attracties

 © Disneyland Paris

Het is feest in Disneyland Paris. Het pretpark heeft donderdag namelijk de deuren weer geopend.

RedactieBron: De Telegraaf

Gasten kunnen weer genieten van iconische attracties zoals Pirates Of The Caribbean, Star Wars Hyperspace Mountain en Big Thunder Mountain. Maar het park heeft ook een aantal nieuwe dingen te ontdekken.

Nieuw

In Walt Disney Studios Park, is donderdag de nieuwe attractie Cars Road Trip geopend. Deze ervaring neemt gasten mee naar de wereld van de Pixar Cars films. Ook nieuw zijn de zogenaamde selfiespots, waar fans een speciaal moment kunnen beleven met hun favoriete figuren uit de Disney, Pixar, Star Wars en Marvel werelden.

Op 21 juni opent ook het nieuwe Disney’s Hotel New York - The Art of Marvel en iets later, op 1 juli, is in de nieuwe Studio D de première van de nieuwe familieshow Disney Junior Dream Factory.

 © Disneyland Paris

Maatregelen

Het pretpark wil een veilige omgeving zijn voor de gasten. Het dragen van een mondkapje is in Disneyland Paris daarom verplicht voor alle gasten van 6 jaar en ouder. Bovendien staan er in het hele park bijna 2.000 dispensers waar de handen kunnen worden gedesinfecteerd.

Toegangskaarten moeten vooraf gereserveerd worden.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal