Crowdfunding voor digitale show Urban Dance Studio in Venlo

De show ‘It’s My Life’ is volgende maand online te bekijken. © Vera Huisman/VeVisuals

Venlo -

Nu een live podiumpresentatie voor de tweede keer op rij niet mogelijk is, komt Urban Dance Studio uit Venlo met een digitale voorstelling. Om de kosten te dekken, is een crowdfunding gestart.

Marcel van Lier

De vijftiende Urban Dance Night heeft als thema It’s my Life en gaat over hoe moeilijk en verwarrend, maar ook mooi en uitdagend het leven in coronatijd is. Het gemis van vrienden en familie, de verbijstering over de rellen in Venlo en de soms verpletterende eenzaamheid zijn onderwerpen die voorbij komen in de show.

Meer dan 300 dansers, verdeeld over 30 groepen en onder leiding van acht choreografen, nemen de kijker mee terug naar het afgelopen jaar. Dansvideo’s en korte interviews, opgenomen op verschillende locaties in de gemeente Venlo, worden gemonteerd tot een anderhalf uur durende film die op 17 juli om 19.30 uur gepresenteerd wordt in een live show met diverse special guests vanuit Urban Dance Studio.

Om het financieel plaatje rond te krijgen, is er een geldinzameling gestart via Voordekunst, het platform voor crowdfunding in de creatieve sector.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal