Vijf Noord- en Midden Limburgse theaters maken samen trailer voor landelijke campagne Theater

Print
Vijf Noord- en Midden Limburgse theaters maken samen trailer voor landelijke campagne Theater

Afbeelding: TheaterDichtbij

Arcen / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Laar / Weert -

Vijf theaters lanceren samen op 18 juni de trailer ‘TheaterDichtbij. Mooier dat ooit’ om het publiek uit te nodigen weer samen te komen genieten van dat speciale theatergevoel.

TheaterDichtbij is een initiatief van De Maaspoort in Venlo, Schouwburg Venray, TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, DOK6 Theater in Panningen en Munttheater in Weert.

Op 18 juni om 20.00 uur is het moment dat het landelijk van de daken wordt geroepen, gespeeld of gedanst: ‘We zijn terug!

Achter de schermen is er door de theaters van TheaterDichtbij hard gewerkt om een mooi nieuw programma samen te stellen. Op de website zijn de kaarten te reserveren.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee