Limburgs kunstgras niet aan te slepen!

Print
Limburgs kunstgras niet aan te slepen!

Afbeelding: Pexels.com

HAELEN - Een prachtig groen gazon, zomer en winter, ja alle maanden van het jaar, dat is toch waar iedere rechtgeaarde tuinliefhebber van droomt? Kunstgras is sinds jaar en dag dé oplossing als je zoekt naar een mooie groene grasmat en dat hebben ze gemerkt bij Top Kunstgras in Haelen, met het drukste jaar ooit.

Het lijkt wel of mensen in heel Limburg en grote delen van België en Duitsland een groene mat hebben aangelegd in de afgelopen periode! Dat is gemakkelijk te begrijpen: meer mensen bleven thuis en investeerden voor de langere termijn in hun tuin en huis. Dan is het logisch om te kiezen voor maximaal genieten van je gras zonder dat je daar al te veel tijd aan kwijt bent. Want denk je even in: nooit meer gras maaien, niet meer sproeien, geen kale plekken waar veel gelopen of gespeeld wordt, na thuiskomst van vakantie geen geel gras aantreffen, geen mos of ongewenst onkruid meer, geen pollen waarvan je allergische reacties krijgt, niet meer bemesten of verticuteren en ook geen groene vlekken meer op (kinder)kleding, die er in de was niet uitgaan. Bovendien ben je met kunstgras niet weersafhankelijk, te nat, te droog of een strenge vorstperiode; het maakt allemaal niet meer uit, je gazon ligt er altijd fris en groen bij. Ook de tijd dat zo’n kunstgras er niet heel fraai uit zag is definitief voorbij. Anno 2021 is het kunstgras niet meer van echt gras te onderscheiden. Kortom: alle seinen staan op groen voor het beste jaar ooit bij TopKunstgras.

Wie van mening is dat kunstgras er onecht uitziet, die moet eens een kijkje gaan nemen bij Top Kunstgras. In de kunstgraswereld zijn de laatste jaren enorme stappen gezet op kwaliteitsgebied en op uitstraling. Door het ingeweven mosdraad is het kunstgras niet van echt te onderscheiden. Bovendien is het overal toepasbaar, als siergazon, op het balkon en op je dakterras of als groen speeltapijt, waarbij het zwembad en de trampoline er direct op geplaatst kunnen worden,

De grote en veelzijdige collectie kunstgrassoorten van Top Kunstgras is geschikt voor ieders budget, omdat verschillende prijsklassen kunnen worden aangeboden. Samen met de adviseur ga je op zoek naar wat voor jou het beste kunstgras is, waarbij gekeken wordt waar en hoe het kunstgras gebruikt gaat worden en welke uitstraling jij zelf wil dat het kunstgras heeft. De verschillende soorten kunstgras hebben allemaal hun specifieke eigenschappen en kwaliteit. Een sportveld of speeltuin hebben nu eenmaal andere eisen dan een siergazon of een dakterras. Alle soorten kunstgras van Top Kunstgras worden exclusief voor hen geproduceerd en hebben een zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zo heeft een voordelige soort kunstgras al een robuuste kwaliteit. Op de gehele collectie kunstgrassoorten krijg je garantie van 15 jaar op verkleuring, de zogenaamde UV-garantie, op buitensporige slijtage en op scheuren.

Vanzelfsprekend voldoen alle kunstgrassen van Top Kunstgras aan de strengste kwaliteitsnormen. Het kunstgras wordt alleen in Nederland geproduceerd. Top Kunstgras is ISO 9001 gecertificeerd zodat gewaarborgd is dat het kunstgras op een verantwoorde manier is gemaakt. Het is daarnaast belangrijk om te noemen dat het kunstgras veilig is voor kinderen en huisdieren, doordat in het kunstgras geen zware metalen verwerkt zijn. Door de zachte ondergrond kan er naar hartenlust veilig op gespeeld worden.

Top Kunstgras biedt een unieke ondersteuning op het gebied van kunstgras. Natuurlijk kun je het mooiste kunstgras laten aanleggen in jouw tuin, maar ook kun je eenvoudig zelf het kunstgras leggen. Hiervoor kun je eenvoudig online het kunstgras kopen en vervolgens dit kunstgras zelf leggen. Top Kunstgras voorziet namelijk alle kopers van zeer duidelijke instructies, waaronder een instructievideo, om zelf het kunstgras vakkundig aan te leggen.

Neem eens vrijblijvend contact op en laat je verrassen door het mooie assortiment kunstgrassoorten. De adviseurs van Top Kunstgras helpen je graag op weg om je gras voortaan altijd groener te laten zijn dan dat van de buren!