Kapelaan Rick Blom wordt pastoor in Noord-Limburg

Print
Kapelaan Rick Blom wordt pastoor in Noord-Limburg

Rick Blom Afbeelding: Facebook

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp / Roermond / Heerlen / Hoensbroek -

Kapelaan Rick Blom wordt de nieuwe pastoor van de parochies Afferden, Bergen en Siebengewald. Hij is nu nog kapelaan in de parochies van Heerlen-Centrum/Zuid. Rick Blom (39) komt oorspronkelijk uit Blerick. Hij volgde eerst een studie microbiologie, voordat hij aan de opleiding tot priester in Rolduc begon. Blom werd in 2012 tot priester gewijd. Sindsdien is hij als kapelaan actief in acht Heerlense parochies.

Na de zomer gaat Blom aan de slag als pastoor in Afferden, Bergen en in Siebengewald. Dit zijn nu nog drie afzonderlijke parochies en het is de bedoeling dat zij toegroeien naar één federatie. De parochies van Afferden en Siebengewald waren al enige tijd vacant. In Bergen volgt hij pastoor Jo Janssen op die binnenkort met emeritaat gaat.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee