Veritas rouwt om overlijden erelid Jo Hansen

Veritas rouwt om overlijden erelid Jo Hansen

Afbeelding: ING Image

Neeritter / Haler / Hunsel / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort -

Veritas staat stil bij het overlijden van erelid Jo Hansen. De oud-voetballer en vrijwilliger was meer dan zestig jaar lid van de voetbalclub uit Neerritter.

„Bedroefd zijn wij, vanwege het overlijden van ons erelid Jo Hansen. Jo was ruim zestig jaar lid van onze vereniging. Eerst als speler van de gouden generatie, welke onze vereniging naam en faam hebben bezorgd, en later als speler van de veteranen. Wij willen de kinderen, kleinkinderen en de familie sterkte wensen met dit grote verlies”, schrijft Veritas onder meer op de eigen Facebookpagina.

Na zijn actieve voetbalcarrière nam Hansen het onderhoud van de velden op zich. Hij was iedere dag te vinden op sportpark De Breierein. Samen met zijn vrouw Miep, die de kleedlokalen poetste. Hiervoor is Hansen benoemd tot erelid, draagt het materiaalhok zijn naam en werd hij als eerste uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee