Asfaltwerkzaamheden in gemeente Leudal

Asfaltwerkzaamheden in gemeente Leudal

Afbeelding: ING Image

Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Heythuysen / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort -

De gemeente Leudal voert op woensdag 23 juni en donderdag 24 juni tussen 7.00 uur en 17.00 uur asfaltwerkzaamheden uit op verschillende locaties.

De volgende plekken worden opnieuw geasfalteerd: Isidoorstraat (Haler), Hunnissenstraat (Ell), Geusert en Heide (Roggel), In het Veld, Kloosterstraat, Aan de Kreppel en Catharina Daemenstraat (Heythuysen), Bergerweg (Horn), Gendijk, Waije en Hoven (Neer).

De gemeente Leudal heeft alle wegen in de gemeente laten inspecteren. Er is geconstateerd dat de textuur van de toplaag van het asfalt van enkele wegen in Roggel, Heibloem, Heythuysen, Ell, Haler, Neer en Horn toe is aan onderhoud.

Wegmarkering

Eerst worden de ergste scheuren in de asfaltverharding hersteld. Vervolgens wordt de bestaande markering verwijderd en de asfaltverharding van een oppervlaktebehandeling voorzien. De oppervlaktebehandeling van de rijbaan wordt uitgevoerd met een steenslag die lichtbruin van kleur is. In juli zal de wegmarkering weer worden aangebracht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen