Streekproducten van lokale producenten op proeverij bij Buurderij Heerlen

 © Bas Quaedvlieg

Heerlen -

Op een proeverij bij de Buurderij in Heerlen zijn donderdag 24 juni streekproducten te proeven en te koop. Zo’n veertien producenten zijn hier aanwezig.

Redactie

De Buurderij is donderdag 24 juni van 16.30 tot 20.00 geopend. Een Buurderij is een lokaal concept dat draait om duurzaamheid en het samenbrengen van boeren en buren uit de buurt. Sinds half januari 2020 zit de Buurderij Heerlen in het pand aan de Limaweg 3, 6415 XD in Heerlen (vroeger de Vrije School).

Producenten

De producenten waarvan men kan proeven op de proeverij zijn Geitengeluk, Hemelse Soep, Sweet Dreams bakery, Doe-ki, Waelpoel Ambachtelijk, Tonanzi, Choosy & Delicious, Wittemer Wijngaard, Pieke Brood Bier, Eva-Chocolate, Louter Kombucha, Di Rodolfo, Jo Bindels en Bakkerij Brokel. Om 17.30 zullen de Heerlense muzikanten Germaine Sijstermans en Marteen Reumkens buiten optreden.

Voor meer info: www.facebook.com/BuurderijHeerlen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal