Veel belangstelling voor Oogcafé Venray, oprichting in september

Print
Veel belangstelling voor Oogcafé Venray, oprichting in september

Afbeelding: Getty Images

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Er is veel belangstelling voor het nieuwe Oogcafé in Venray. Berichtgeving in onder meer VIA leverde al 27 aanmeldingen op.

De oprichting van het ontmoetingspunt voor blinden en slechtzienden is gepland op 6 september. Dan vindt in De Kemphaan de eerste bijeenkomst plaats van 14.00 tot 16.00 uur. Voorlopig is het Oogcafé eenmaal per maand open op maandag. Omdat veel jongere blinden en slechtzienden nog werkzaam zijn, zullen er mogelijk ook activiteiten in het weekend worden georganiseerd.

Naast themamiddagen staan er ook uitstapjes op het programma. Het Oogcafé Venray heeft een regiofunctie en richt zich ook op blinden en slechtzienden uit andere gemeenten in Noord-Limburg en het aangrenzend deel van Noord-Brabant. Het is een initiatief van de Oogvereniging afdeling Limburg en het Gehandicaptenplatform Venray.

Aanmelden kan via info@gehandicaptenplatformvenray.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen