KBO St. Jozef en Seniorenvereniging Beek vier 60-jarig jubileum met week vol activiteiten

Print
KBO St. Jozef en Seniorenvereniging Beek vier 60-jarig jubileum met week vol activiteiten

Enkele festiviteiten staan gepland in het Asta Theater in Beek. Afbeelding: De Limburger

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

KBO St. Jozef en de Seniorenvereniging Beek gaan het 60-jarig bestaan vieren in september. Er is van 6 tot en met 12 september een heel programma gepland.

Eigenlijk zou het jubileum eerder gevierd worden, maar de coronapandemie gooide roet in het eten. Besloten is om de festiviteiten daarom te verplaatsen. „We geven alle 55-plussers de gelegenheid om dit samen met ons te vieren door zich aan te melden via het inschrijfformulier”, laat de organisatie weten op de Facebookpagina. „We hopen dat we een aantrekkelijk programma hebben samengesteld zodat we na een lange tijd ook weer samen kunnen komen op een veilige manier.”

Programma

Het programma ziet er als volgt uit. Maandagavond staat om 19.00 uur een lezing door Vic Laudy over Albrecht Dürer gepland en op dinsdagavond wordt van 19.00 tot 22.00 uur gestreden om de titel van het Open Beekse bridge kampioenschap.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag staat een wandelvierdaagse op het programma. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden (4x4 of 4x7 kilometer) waarbij het niet verplicht is iedere dag te lopen. Op woensdag wordt een spellenmiddag gehouden. De bedoeling is dat iedereen meerdere spellen speelt, zodat er gerouleerd kan worden.

Lees ook: Beek Samen verbindt seniorenverenigingen en trapt af met Week van het Samenzijn

Zaterdagavond vindt de feestavond plaats van 20.00 tot 23.00 uur in het Asta Theater, waar de Effe Wachte Band zal optreden. De afsluitende zondag wordt gestart met een Heilige mis in de Sint Martinuskerk om 10.00 uur waarna een brunch wordt geserveerd in het Asta Theater. Daar staat tussen 15.00 en 17.00 uur ook de afsluiting gepland met zanger Ivo van der Bijl, en een verrassingsact.

Inschrijven dient voor 16 augustus te gebeuren via www.kbobeek.nl. Er kan ook contact opgenomen worden met 046-4379615.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen