Vrouw verliest macht over stuur en botst tegen vangrail A2; gewond naar ziekenhuis

Print
Vrouw verliest macht over stuur en botst tegen vangrail A2; gewond naar ziekenhuis

Afbeelding: Weertdegekste

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk / Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Een vrouw is donderdagavond gewond geraakt door een verkeersongeval op de A2 in zuidelijke richting bij Weert.

Het ging rond 23.45 uur mis toen ze de controle over het stuur verloor en met haar auto tegen de middengeleider van de snelweg tot stilstand kwam. Het is onbekend waarom de vrouw de macht verloor. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De bestuurder die achter haar zat, kon niet meer voorkomen dat deze achterop tegen de auto botste. Deze bestuurder raakte niet gewond.

Een vrachtwagenchauffeur stopte vervolgens om de locatie veilig te stellen en het overige verkeer te waarschuwen, meldt Weertdegekste. Andere passanten hielpen de vrouw die tegen de middengeleider was gebotst uit de auto.

Door het ongeval lagen er brokstukken verspreid over de snelweg. De toegesnelde brandweer hielp bij het reinigen van het wegdek.

Beide betrokken auto’s raakten beschadigd en zijn afgesleept door een berger. De snelweg A2 is ongeveer drie kwartier afgesloten geweest voor het verkeer. Er ontstond een korte file tot aan Budel.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen