Wekelijks wandelen voor senioren in Margraten, vrijwilligers welkom

 © Gemeente Eijsden-Margraten

Margraten -

Envida en de gemeente Eijsden-Margraten houden sinds kort wekelijks een wandeling voor senioren. Wandelaars en vrijwilligers zijn welkom.

Redactie

„Zeker in deze tijd is het voor ouderen belangrijk om vitaal en in contact te blijven met anderen”, meent een woordvoerder. Om die reden voegden de betrokken organisaties de daad bij het woord.

Lees ook: Chiara (15) uit Eijsden één dag de baas bij Envida: ‘Het is heel fijn om mensen te helpen’

Senioren die het leuk vinden om met wandelclub Margraten op pad te gaan, zijn elke maandag om 11.00 uur welkom. Het gaat telkens om een route van ongeveer twee kilometer. Ter info: „Sommige wandelaars nemen de hond mee of gebruiken een rollator ter ondersteuning.”

Daarnaast kan de organisatie nog wel wat helpende handen gebruiken. Mensen die het leuk lijkt om met de senioren op pad te gaan, worden verzocht contact op te nemen.

Voor aanmelding of meer informatie kan contact worden opgenomen met Ankie van der Heijden via 06-57097648 of ankie.vanderheijden@envida.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal