Baarlo werkt aan programma dat kinderen zo breed mogelijk gaat ontwikkelen

Baarlo werkt aan programma dat kinderen zo breed mogelijk gaat ontwikkelen

Afbeelding: ING Image

Baarlo / Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Kesseleik -

In Baarlo kunnen jonge kinderen kennis gaan maken met sport en bewegen door middel van het initiatief ‘Hoera ik sport’. Een samenwerkingsverband tussen voetbalclub VV Baarlo, volleybalvereniging VV Tupos, gymnastiekvereniging GV Alcides, tennisclub Tonido en Hoera Kindcentra.

Het is de bedoeling dat er een sportprogramma wordt opgezet dat tijdens schooluren en de buitenschoolse opvang wordt uitgevoerd. Door met sport, bewegen en cultuur bezig te zijn kunnen kinderen ontdekken waar ze daadwerkelijk in geïnteresseerd zijn.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat er een kinderprogramma ontstaat waarin het verenigingsleven, kinderopgang en onderwijs intensief samenwerken om jonge kinderen op sportief en cultureel vlak zo breed mogelijk te ontwikkelen

Het programma is bestemd voor kinderen van groep 1 tot en met 8 van de basisschool. In het najaar moet ‘Hoera ik sport’ van start gaan.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen