Torenfestival: Frank Steijns speelt verzoekjes op carillon Sint Martinuskerk Weert

Print
Torenfestival: Frank Steijns speelt verzoekjes op carillon Sint Martinuskerk Weert

Afbeelding: RickRaakt/Torenfestival Weert

Laar / Tungelroy / Weert / Swartbroek / Altweerterheide / Stramproy -

Van 12 tot en met 18 juli klinkt elk uur een selectie van ingediende verzoeknummers op het carillon vanuit de Sint Martinuskerk in Weert.

Wie de tien verschillende artiesten en nummers weet te noemen, maakt kans op een privéconcert van beiaardier Frank Steijns, op 70 meter hoogte in de kerktoren. Hij zal dan door de winnaar gekozen muziek ten gehore brengen.

Deelnemen kan door de titels en artiesten te mailen naar info@torenfestival.nl. De winnaar wordt bekendgemaakt op zaterdag 24 juli om 15.00 uur tijdens het laatste concert van het Torenfestival.

Torenfestival

Tijdens dit Torenfestival geven Steijns en gastmuzikanten - met verschillende muzikale achtergronden - elke donderdagavond om 20.00 uur en zaterdagmiddag om 15.00 uur een optreden vanuit de toren. De muziek is in het hele centrum te horen. Het publiek kan verzoeknummers aanvragen. De toren kan overigens ook worden bezichtigd.

Kijk voor meer informatie op www.torenfestival.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen