Harmonie St. Michaël keert terug op het podium van het openluchttheater in Thorn met ‘Remembrance’

Print
Harmonie St. Michaël keert terug op het podium van het openluchttheater in Thorn met ‘Remembrance’

Afbeelding: ING Image

Thorn -

‘Remembrance’, zo luidt de titel van het eerste concert dat Harmonie St. Michaël van Thorn na anderhalf jaar coronabeperkingen geeft onder leiding van topdirigent Ivan Meylemans. Het optreden vindt op 10 juli plaats in het openluchttheater.

Het concert brengt herinnering aan de lange lockdown met de uitvoering van eigen arrangementen uit de coronatijd van muziek voor hout- en koperblazers van Sparke, Ligeti, Gulda en Bernstein. Solisten zijn Joop Bongaerts en Sjors Uitjens. Herinnering ook aan de langjarige succesvolle muzikale alliantie tussen maestro Heinz Friesen (1934-2019) en St. Michaël door de presentatie van een viercd-box met niet eerder uitgebrachte live-opnamen uit de periode 1986-2001.

Lees ook: Sint Michaël van Thorn komt met muzikaal eerbetoon aan dirigent Heinz Friesen

Het concert op zaterdag 10 juli in het Openluchttheater Thorn begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn te bestellen via www.openluchttheaterthorn.nl, zolang de voorraad strekt.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen